Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Typisch Apple

 

Jacob Spoelstra

Of ik het vergeten ben? Nee natuurlijk niet. Maar ik wilde eerst even over iets anders schrijven. Dus ik dacht dat deze column ook wel iets later kan. Maar uiteraard ga ik er nog een column aan wijden. Waarom niet? Omdat het elk jaar hetzelfde trucje is? Ja en? Als Apple het elk jaar doet, mag ik het toch ook?

Want jawel de Apple iPhone 14 is uit. En ik moet zeggen: het is weer wow! Wat een telefoon! Veel beter dan de 13 in ieder geval. Als je nu nog een 13 hebt, dan weet je niet wat je mist. Sterker nog, je loopt voor lul met zo’n Intertoys-apparaat. Je loopt zeker een jaar achter. Wat heet: twee! Want tussendoor is er ook nog een letter achter de 13 gekomen. Zonder echt veel vernieuwingen, maar het is toch altijd lekker dat ze na een jaar de telefoon toch even updaten met een letter zodat je niet twee jaar hoeft te wachten op een nieuwe.

Afronden

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Maar wow! Wat een belevenis is die iPhone 14. Al die technologie die al vijf jaar in elk Koreaans toestel zit, zit nu ook in een iPhone. Hoe doen ze het? En ook weer honderd euro duurder. Dat is ook zo knap, dat je toch weer een nieuwe prijs weet te verzinnen. Ook zo’n mooi afgerond getal. Typisch Apple, dat afronden.

Ik kan nu al niet meer wachten op 14 i of s of x of welke letter er volgend jaar ook achter komt te staan.

Dezelfde column

Maar laat dat gerust aan de researchafdeling van Apple over. Die komen vast met een mooie letter volgend jaar. Dan kan ik daar natuurlijk weer een nieuwe column overschrijven. Of ja, nieuw? Gewoon dezelfde column als elk jaar maar dan met een paar nieuwe letters.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7413208). © Jaarbeurs IT Media.

7,8


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.