Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: De nieuwe oude iPhone

 

Jacob Spoelstra

De introductie van de nieuwe iPhone 13 is redelijk geruisloos verlopen. Vroeger was het een hele happening. Mensen stonden een dag van te voren al in de rij. Ze stonden weliswaar nogal voor joker, want je kon de iPhone ook gewoon via internet bestellen, maar zij voelden zich hip.

Ik heb even wat reviews gelezen van de nieuwe iPhone en ik merkte toch een kleine teleurstelling. Het uiterlijk lijkt namelijk heel veel op de vorige iPhone, behalve dan dat het een kleinere inkeping in het scherm voor de gezichtsscanner heeft. En aangezien Apple een modeproduct is, is dit nogal dodelijk. Het is alsof de nieuwe herfstcollectie wordt getoond maar de modellen lopen in de kleren van vorig jaar. Weliswaar heeft iemand knielappen van appeltjes op de broeken genaaid, maar je herkent duidelijk je oude broek. Ik heb een oudere broer en ik liep vroeger vaak in zijn kleren. Nogal gênant want hij was vijf jaar ouder. Ik heb de disco weer terug gebracht eind jaren tachtig.

Waardeloos apparaat

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Naast dat het bij de reviews van de nieuwe Apple vaak over het uiterlijk van het toestel gaat, valt het op dat de nieuwe versie altijd wordt vergeleken met de vorige versie en nooit met andere merken. Je leest nooit dat de nieuwe camera sterk is verbeterd doordat er een nieuwe sensor op de groothoeklens zit, maar dat deze feature eigenlijk al drie jaar op een beetje toestel uit Noord-Korea zit. Nu wordt er gezegd dat je de iPhone 13 moet kopen, want die iPhone 12 is eigenlijk een waardeloos apparaat omdat het een mega inkeping heeft in het scherm voor de gezichtsscanner.

Overwaarde huis gebruiken

En nu wil ik niet heel negatief doen, ik gun je van harte een iPhone 13. Het is vast een fantastisch toestel en als je de overwaarde van je huis nuttig wilt gebruiken, heb je mijn zegen. Maar zeg nou zelf, je oude toestel doet het toch ook nog prima?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7247959). © Jaarbeurs IT Media.

8,2


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.