Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Verwend

 

Jacob Spoelstra

Hoe deden we dat vroeger ook alweer? Zonder internet op vakantie. Volgens mijn kinderen kun je het dan niet eens een vakantie noemen. Zwembad is niet eens een harde eis meer, maar gratis wifi wel. Maar als er geen zwembad is dan zeuren ze uiteraard wel. Ze zijn verwend.

Maar vroeger vertrok je gewoon zonder internet naar de camping in Lemerveld en je was voor drie weken van de radar. Sterker nog, er was niet eens een radar. Je had niet eens een Tomtom. Je weg vond je met de Shell-duizendstratengids. Al was dat in Lemelerveld ook weer een beetje overdreven. Je had daar maar drie straten en op dinsdag twee want dan was er in de derde straat braderie. Hoe je wist dat die braderie er was? Daar kwam je alleen per ongeluk achter door er tegenaan te lopen.

Deur dicht trekken

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Ook je werk liet je achter. Op vrijdagmiddag trok je de deur van je zaak achter je dicht en op de maandagochtend na de vakantie hoopte je dat het kantoor er nog stond.

Nu is het net of je niet weg bent. Werk en privé draag je mee in je broekzak. Of het een verbetering is? Als ik midden in Toulouse sta en iets wil opzoeken, dan vind ik van wel. Zelfs als het iets van mijn werk is. Dus ja, ook ik vind geen internet op vakantie inmiddels ook vervelend.

Kapotte airco

Maar er is maar één ding nog vervelender dan geen internet op vakantie. Een kapotte airco in de auto terwijl het buiten 38 graden is en je nog acht uur moet rijden. Of ben ik inmiddels net zo verwend als mijn kinderen?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7030126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.