Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: 5G-gast

 

Jacob Spoelstra

Ik woon in Dronten en in Dronten gebeurt nooit iets. Nou ja, niks. We hebben een 5G-mast in Dronten! Dit zeg ik verkeerd; we hadden een 5G-mast in Dronten. Deze is in de brand gestoken. En ik moet zeggen, ik heb daar respect voor. Mij lukt het niet eens om zonder 25 aanmaakblokjes en een fles spiritus de barbecue in de brand te krijgen en deze persoon steekt gewoon een stalen mast in de fik. We weten nog niet wie de dader is, maar ik denk dat we het in de hoek van de barbecue’ers moeten zoeken.

De mast zou corona verspreiden. Ik vind dat knap, want de mast werkt nog niet eens. Ik geloof ook niet dat dit de echte argumentatie is. Er is gewoon een groepje mensen dat overal op tegen is. Of het nu 5G, een corona-app of anderhalve meter afstand houden is. En soms doen ze gele hesjes aan en weer een andere keer richten ze een actiegroep op en die noemen ze dan Viruswaanzin. Toen ik die naam hoorde, vroeg ik mij af: bedoelen ze alle virussen of hebben ze gewoon een te brede naam gekozen?

Heel normaal

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Deze mensen die overal op tegen zijn, werken vaak ook nog. Ook bij jullie in het bedrijf. Enig idee hoeveel goede ideeën er zijn tegengehouden door dit soort mensen? Van de buitenkant zien ze er heel normaal uit maar zodra ze gaan praten, kun je ze herkennen, omdat ze wel erg vaak de woorden ‘waanzin’, ‘van de zotte’ en ‘spuugzat’ gebruiken. Daarom was ik wel blij dat deze mensen gele hesjes aantrokken. Dan kon je ze ook aan de buitenkant herkennen.

Bedrijfsbarbecue

Op zich zijn dit soort mensen ook best wel handig in je bedrijf. Zodra je een goed idee hebt en zij zijn ertegen, dan denk ik dat je het met een gerust hart kunt uitvoeren. Je hoeft het niet eens te testen. En deze mensen zijn natuurlijk handig bij de bedrijfsbarbecue, laten we dat ook niet vergeten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6951804). © Jaarbeurs IT Media.

7,9


Lees ook


 

Reacties

voor spuugzat hebben ze tegenwoordig een oplossing: mondkapjes

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.