Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: Pyjamadag

 

Mijn vrouw heeft af en toe een pyjamadag. Vrouwen hebben daar recht op. Ze hebben net een paar hele dagen hard gewerkt en dan hebben ze, als iedereen het huis uit is, recht om even in de pyjama de hele dag niks te doen en te Nexflixen.

Heeft u enig idee wat er gebeurt als wij mannen op zaterdag de hele dag onze slaapkleren aanhouden? Dan knapt er daarboven iets in het hoofd van een vrouw. Dan begint ze te stotteren en zegt ze: ‘Maar, maar, maar… er moet nog zo veel gebeuren in huis!’. Ja, misschien had je gisteren niet de hele dag in je pyjama moeten lopen. En daarna gaan we meestal een schoffel pakken en iets in de tuin doen.

Streamingsdienst Apple

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Tot zo ver mijn frustratie. Hoe ik hier op kom? Apple gaat volgende week hoogstwaarschijnlijk ook met een streamingsdienst komen. Weer eentje erbij. Slim natuurlijk. Apple had in 2001 met de introductie van de iPod en iTunes al door dat met content veel meer valt te verdienen dan met het apparaat. Het gaat niet om het koekje maar om het ijs. Maar als je het koekje niet hebt, dan mag je ook het ijs niet leveren. Daarom staat Apple ook sterk natuurlijk, ze leveren allebei.

De tuin doen

We geven veel geld uit aan devices, maar ondertussen nog veel meer aan content. We hebben Netflix en Videoland voor films en series, Fox voor het voetbal, Spotify voor de muziek en Blendle voor de krant. Tel al die abonnementen even bij elkaar op en je komt erachter dat die telefoonrekening van vroeger niet eens zo hoog was. En we betalen dat allemaal zodat we niet meer met onze luie kont van de bank hoeven te komen. Of ja, we? Mijn vrouw. Ik moet de tuin nog doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6633437). © Jaarbeurs IT Media.

8


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.