Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Of toch niet?

 

Jacob Spoelstra betwisten

Elon Musk is lekker bezig. Of toch niet? Elke dag is er nu wel een nieuwtje over Twitter. Hij was nog niet begonnen of hij ontsloeg al de helft van de mensen. Of toch niet? Vervolgens haalt Elon allemaal kritische journalisten van Twitter. En een dag later zegt hij: ‘nee, toch maar niet’. Hij stelde zelfs zijn eigen positie ter discussie en hij werd weggestemd, dus komt er binnenkort een nieuwe directeur. Of toch niet?

Afgelopen week werd linken naar een ander sociaal platform verboden. En een dag later: nee, toch maar niet. Sterker nog, voordat Elon eigenaar was vertoonde hij al dit gedrag want hij wilde Twitter kopen en toen ineens: nee, toch maar niet.

De ruimte in

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie hier.

Het lijkt er op alsof hij maar wat doet. Het gekke is, je zou toch verwachten dat deze man een bedrijf kan leiden. Deze man verkoopt duizenden auto’s per jaar. Hij stuurt zelfs mensen de ruimte in. Ik zou dat dus nooit doen. Dan koop je een retourtje ruimte en halverwege je vlucht zegt Elon: ‘nee, toch maar niet. We doen alleen maar enkeltjes.’.

Hij leidt Twitter een beetje zoals ik thuis klus. Als ik een schroef moet vast- of losdraaien, dan heb ik van te voren geen idee welke kant ik op moet draaien. Ik begin gewoon met draaien en als ik geluk heb, dan draai ik de goede kant op. Als ik pech heb, zit de schroef nog vaster.

Tegenovergestelde

Zo leidt Elon Musk Twitter ook. Het lijkt erop alsof het hem niet interesseert. Maar hij heeft er 44 miljard voor betaald. En als mensen als Elon Musk ergens 44 miljard voor betalen willen ze maar één ding: er minimaal 45 miljard voor terug.

Ik heb ook weleens zo’n baas gehad die de ene dag dit zei en een dag later precies het tegenovergestelde. Pas als hij twee weken achter elkaar hetzelfde zei, gingen we ermee aan de slag. Dus ik ben erg benieuwd waar dit naar toe gaat met Twitter. Zelf denk ik dat het nog veel groter en invloedrijker wordt. Of toch niet?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7450177). © Jaarbeurs IT Media.

7,8


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.