Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Pythonproof

 

Jacob Spoelstra

Het was best een grappig bericht. Ik moest er in ieder geval even om glimlachen. Als je met je nieuwe iPhone 14 in de achtbaan zit en je gaat te hard, dan belt het toestel automatisch het alarmnummer. In Amerika zijn de hulpdiensten al verschillende keren uitgerukt. Dit komt doordat er op de iPhone 14 een ongevallendetectie zit. Blijkbaar denkt-ie dat je een ongeluk hebt als je in de achtbaan zit.

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Wat ik hier grappig aan vind, is dat ze blijkbaar allemaal met dit soort scenario’s rekening moeten houden op de testafdeling. Ik zie al hele ruimtes voor me waar mensen telefoons op de grond gooien, in de blender stoppen en ergens in een hoek staat een toilet waar iemand moet testen hoeveel kilo rijst je nodig hebt om de iPhone weer droog te krijgen als hij drie minuten in de pot heeft gelegen.

En vanaf nu moet er dus bij elke nieuwe iPhone ook iemand van de testafdeling in zijn witte laboratoriumjas naar de Efteling om te testen of de iPhone ook Pythonproof is. Een hele vervelende test want hij moet eerst twee uur in de rij staan.

Suzan en Freek

Maar ik dacht ook, als dit kan dan kunnen ze toch nog veel meer functies inbouwen. Bijvoorbeeld dat als je bij een concert van Suzan en Freek bent dat er dan automatisch een afspraak bij de Specsavers wordt gemaakt voor het testen van je oren. Of als je voor de derde keer in de week bij de McDonald's staat, dat je dan een appje krijgt: misschien moet je eens een appel gaan eten. Deze laatste functie is trouwens voor mijn kinderen.

Of, ik noem maar iets, een makkelijke uitwisseling van patiëntengegevens. Maar met deze laatste onnozele functie zal Apple zich wel niet bezighouden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7421272). © Jaarbeurs IT Media.

7,3


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.