Managed hosting door True

Spoelstra Spreekt: Billenzalf

 

Jacob Spoelstra

Waarom ik op dit moment op fietsvakantie ben, ga ik niet uitleggen. Het is in ieder geval niet mijn idee. Een vakantie waar je zalf voor je billen mee moet nemen, doet mij niet meteen aan vakantie denken. En dan heb ik het nog niet eens over die zeem in mijn broek waardoor je de hele dag het gevoel hebt dat je met een luier om fietst.

We fietsen ook nog eens op echte fietsen. Niet op elektrische. We zijn immers geen bejaarden. We worden wel de hele dag voorbijgefietst door bejaarden. Tegen deze 'fietsers' schreeuw ik dan: 'Stelletje valsspelers, koop een echte fiets!' Maar dit mag ik inmiddels niet meer van mijn vrouw. 

Naast dat het een fietsvakantie is, is het ook een app-vakantie. We doen alles met apps. De huisjes voor de overnachtingen zijn geboekt met een b&b-app, de route is gepland met een fietsroute-app, we bestellen eten met een app en we houden het weer in gaten met een app

Hoe deden mensen dit vroeger eigenlijk? 

Pontje

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

Wel superhandig natuurlijk, die apps, ware het niet dat de geboekte huisjes nogal tegenvielen. Daarbij was de route-app niet op de hoogte dat het pontje over de Waal al in 1963 uit de vaart is genomen. We moesten dus twintig kilometer omfietsen. Het bestelde eten was in het beste geval nog een beetje lauw en ik weet niet welke stagiair het weer voorspelt bij Buienradar maar als je gewoon gokt wat het weer wordt, dan zit je dichter in de buurt van de daadwerkelijke weerssituatie dan wat je op de app leest.

Ondanks deze apps en dat op dag twee al bleek dat de billenzalf geen overbodige luxe is bij een fietstour, is het verder best een leuke vakantie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7384157). © Jaarbeurs IT Media.

7,7


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.