Managed hosting door True

Uw product voor president!

 

Op basis van de YouTube pagina’s van Barack Obama en John McCain was de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen al te voorspellen.

De uit een militaire familie afkomstige John McCain start zijn populaire YouTube Channel met een video genaamd "The Mac Is Back!". In de eerste seconden ziet u al beelden van marcherende militaire baretten. Ondersteund door muziek die rechtstreeks uit de televisieserie Tour of Duty afkomstig lijkt komt de repubikein McCain zeer strijdlustig over. Vooral ouderwets bloeddorstig. Je kunt echt zien dat hij de machtshebber zijn land al jarenlang trouw dient en nu graag zelf het stokje wil overnemen.

Het kanaal van de democratische Obama start met de video "We Have a Lot of Work to Do". Op vriendelijke, doch zeer indringende wijze wordt u uitgelegd dat het tijd is voor verandering. Als u de juiste keuze wilt maken, dan dient u meteen te surfen naar VoteForChange.com. Op die site helpen zij u bijna het stemhokje in en helpen u om Obama aan te kruizen. Op YouTube komt Obama ook strijdlustig over, maar dan als je meest strijdlustige beste vriend. Een vriend waar je vooral op moet gaan stemmen, want hij zorgt voor de veranderingen die jij graag wilt.

Op het kanaal van Obama tel ik daarnaast ook nog eens drie keer de boodschap "VOTE". Hoeveel keer denkt u dat kanaal van McCain oproept om te stemmen? U raadt het al: nul keer. Er staat letterlijk geen enkele oproep om op McCain te stemmen. Een gemiste kans.

De Amerikaanse kiezer mag eens in de vier jaar stemmen op een Republikeinse- of Democratische kandidaat. Uw klant heeft echter veel vaker dan eens in de vier jaar een keuze. Zorg er daarom voor dat uw content u helpt om de verkiezing voor uw product te winnen. Iedere keer weer. Kies het juiste sentiment. Breng een boodschap die bij deze tijd past. Zorg voor partners die rondom uw content de juiste koopimpulsen weten te plaatsen. Als u dat net zo goed doet als onze goede vriend Obama, dan gaat uw product dit jaar nog voor het presidentschap.

Sebastiaan Hooft, directeur Central Point

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2762357). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Zeer bij de tijd onderwerp en zeer snel ingespeeld op de actualiteit met een leuke link naar de retail.

Leuk om bedrijven zo betrokken te zien bij de dagelijkse zaken die van invloed voor ons allen zijn.

Petje af voor Central Point.

Over veranderingen gesproken: Ben je spiritueel ingesteld dan is het misschien leuk om te weten dat volgens de numerologie 2008 het cijfer 1 is 2+0+0+8=10, 1+0=1.
De 1 staat in de numerologie voor "nieuw begin" en "grote veranderingen". Veranderingen kosten wel tijd en kracht en dat is wat Centralpoint heeft gerealiseerd

Zorg dat mensen op ��n golflengte komen. Ingenieurs denken veel abstracter dan de productiemedewerkers die het ontwerp uiteindelijk in een tastbare machine moeten omzetten.

Theo
(Studiohoofddorp)

Respect om voor de uitslag dit reeds te publiceren. Crossmediale selling en oude wijsheden combineren om tot resultaat te komen. Lijkt zo makkelijk, maar is het niet. Nadenken over alle kleine details en het maken van impact analyses kan leiden tot een wezenlijk verschil in resultaat! Can you do it?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.