Managed hosting door True

Uw bedrijf is de veiligste belegging

 

Deze week lekte een presentatie van de Amerikaanse risico investeerder Sequoia Capital uit. Onder de onheilspellende titel “RIP: Good Times” leggen zij in tientallen pagina’s uit dat u juist nu ieder dubbeltje moet omdraaien. Bovendien moet u werken aan uw cashflow.

Dat klinkt simpel; minder uitgeven en meer binnen krijgen. Maar om dat te realiseren zijn vaak forse investeringen in het hart van uw bedrijf nodig. Bijvoorbeeld in een goed inkoopsysteem om kosten te besparen of in een CRM systeem om te kunnen zien waar klanten zitten die geld willen besteden. Als professional in het ICT kanaal kunt u wellicht nog wel veel meer voorbeelden verzinnen dan ik. Als u het zo bekijkt dan is het geen "RIP: Good Times". Het klimaat is ideaal om in uzelf te investeren en bovendien om uw klanten te helpen hetzelfde te doen.

Dus als u de keuze heeft; mijdt de aandelenbeurzen en beleg vandaag nog in het hart van uw eigen bedrijf. Neem uw klanten onderweg mee. Het is de veiligste belegging die u kunt doen.

Sebastiaan Hooft, directeur Central Point

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2740395). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Je moet het maar durven, maar nu ik er goed over nadenk, heb je een goed punt.
Het kaf van het koren wordt gescheiden de komende tijd. Nooit verkeerd, de vraag is dan wat doe ik om me van het kaf te onderscheiden? Mmmh, mooie uitdagingen!

Zorg voor totaaloplossingen. Mensen vragen daar tegenwoordig om. Zo kun je jezelf onderscheiden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.