Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung Tab S9: Wat is er al bekend over het nieuwe model

 

Naar alle waarschijnlijk komt dit jaar de nieuwe lijn van Samsung tablets uit, deze informatie komt uit een Chinese certificeringsinstantie. Dit gaat dan ook om de opvolger dan de Galaxy Tab S8 tablets, de Samsung tab S9-lijn. Het gaat waarschijnlijk over drie modellen: de Samsung Galaxy tab S9, S9+ en S9 ultra.

Welke modellen Samsung Galaxy Tab S9 zullen er op de markt verschijnen?

Er wordt verwacht dat er drie modellen uitkomen: de Tab S9, Tab S9+ en Tab S9 Ultra. De geruchten geven aan dat deze modellen van de Samsung Galaxy tab waterbestendig gaan worden, wat de eerste waterbestendige tablet moet worden. Ook is de verwachting dat het scherm groter gaat worden dan de Tab S8, in ieder geval bij het Ultra model. Het zou namelijk gaan beschikken over een 14,6 inch AMOLED-paneel. Er zullen waarschijnlijk verschillen zitten tussen de modellen: naar alle waarschijnlijkheid krijgt de Tab S9 een 11 inch-scherm, de kleinste van de drie. De Samsung tab s9+ zit qua grootte waarschijnlijk in het midden, met een 12,4 inch-scherm. De Galaxy tab S9 Ultra zal hoogstwaarschijnlijk de grootste zijn, met het 14,6 inch-display. De batterij blijft waarschijnlijk hetzelfde, de Ultra-versie zou een 11.200 mAh-accu moeten krijgen dat opgeladen wordt met een vermogen van 45W. Van de overige twee modellen is nog niets bekend. Als laatste is er informatie over de chip van de Galaxy S23-smartphones vrijgekomen: de ‘snapdragon 8 gen 2’ zit in deze tablet en presteert beter dan de ‘gen 1’ versie van de Galaxy Tab S8 Ultra.

Een aantal specificaties van de Samsung Galaxy Tab S9 Ultra komen overeen met de Tab S8 Ultra. Het scherm heeft dezelfde resolutie, wat 2960 x 1848 pixels betreft. De geheugenopslag van de drie modellen krijgen waarschijnlijk meerdere opties. Bij de Tab S8-lijn waren dit 128GB, 256GB en 512GB.

 

Wanneer kunnen we de Samsung Galaxy Tab S9 verwachten?

De release date van de Samsung Galaxy Tab S9 zal waarschijnlijk ergens in de zomer zijn, in augustus. Op dat moment is er een Unpacked-event waar Samsung gaat presenteren. Tijdens dit event wordt naar alle waarschijnlijkheid ook de nieuwe smartphone-modellen (ongetwijfeld de Galaxy Z Fold 5 en de Galaxy Z Flip 5) gepresenteerd, net als de watch (Galaxy Watch 6-serie). Door deze presentatie heb je veel om naar toe te leven deze zomer.

Kan jij niet wachten op de release van de Samsung Galaxy Tab S9, de Galaxy Tab S9+ of S9 Ultra, bekijk dan de huidige lijnen van de Samsung tablets bij MediaMarkt.


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7492214). © Jaarbeurs IT Media.

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.