Managed hosting door True

Computable en HP dagen security-startups uit

Winnaar pitch battles wint sponsor- en promotiepakket t.w.v. ruim 30.000 euro

 

Battle

Computable gaat samen met HP Inc. op zoek naar de beste security-startup van Nederland op dit moment. De ict-vaktitel zoekt de komende tijd naar zoveel mogelijk kandidaten om zich voor deze competitie aan te melden. Een vakjury zal uit alle aanmeldingen vijf security-startups selecteren die op 14 november 2018 mogen komen pitchen tijdens het SecurITy Festival van HP. De uiteindelijke winnaar wordt in promotionele activiteiten van HP meegenomen en krijgt van Computable een mediapack. De totale waarde van deze prijs ligt boven de dertigduizend euro.

Tijdens het SecurITy Festival van HP op 14 november 2018 houdt Computable NEXT dus een pitch battle voor vijf security-startups. De winnaar van deze pitch battle wint een exposure pack met daarin onder andere een exclusief netwerkdiner met HP Gold Partners op woensdagavond 14 november, een lunch-sessie tijdens het SecurITy Festival met een HP Chief Technologist, een staplaats op het event, social media-uitingen via HP en opname in mailings naar alle deelnemers aan SecurITy Festival. De waarde van dit pakket ligt boven de 21 duizend euro. Ook wordt er door Computable een media pack beschikbaar gesteld ter waarde van tienduizend euro. Hierin zitten online display, native advertising/sponsored content, social media-uitingen en newsletter promotions. Ongeveer zeshonderd it-beslissers en -beïnvloeders van Nederland’s grootste commerciële bedrijven, overheden, zorginstellingen en uit de educatie bezoeken het HP SecurITy Festival.

Deelnamevoorwaarden

Om deel te nemen aan de Computable NEXT: Startup Pitch Battle dienen security-startups zich aan te melden. Zij moeten zich richten op één van de volgende aspecten van cybersecurity:

  • Infrastructure (cloud/on-prem)
  • Devices (endpoints)
  • Data (app/platform)
  • Users (awareness/training)
  • Policy/Culture (management/culture)

Tijdens de pitch battles wil de jury dat de volgende zaken aan bod komen:

  • Product/dienst moet (in pilot) werkend zijn en te zien/gebruiken door jury.
  • Een timeline voor ontwikkeling en ‘general availability’ is beschikbaar.
  • Er moet een duidelijke en onderbouwde keuze zijn voor doelgroep dienst/product.
  • Wat is de meest ideale klant?

Aanmelden

Security-startups uit de Nederlandse ict-markt kunnen zich tot en met 24 oktober 2018 aanmelden voor de Computable NEXT: Startup Pitch Battle. In het aanmeldformulier wordt specifiek gevraagd naar zaken als hoe de oplossing de beveiliging van klanten verbetert, de tastbare resultaten en voordelen die potentiële klanten kunnen behalen met de oplossing, hoe gemakkelijk de oplossing toe te passen en te schalen is en uiteraard moeten functies, voordelen, gebruiksgemak en interoperabiliteit worden benoemd van het product of de technologie. Eventueel kunnen ook nog externe sponsoren benoemd worden en de rol die ze vervullen in de security-startup.

Aanmelden van security-startups voor de Computable NEXT: Startup Pitch Battle kan hier: https://www2.computable.nl/hp-pitchbattle.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6468120). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.