Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Softline

Silver Partner

 

Softline

Het Software Asset Management portfolio van Softline Solutions creëert voor organisaties transparantie in software assets, waardoor kostenbesparingen en compliance gerealiseerd kunnen worden. Door de juiste combinatie van organisatie, proces en techniek, krijgt een organisatie optimale controle.

Softline Solutions biedt u jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van implementatie van Software Asset Management (SAM). De consultants hebben ervaring opgedaan in complexe omgevingen van instellingen in heel Europa, van middelgrote organisaties tot multinationals, van commerciële organisaties tot overheidsinstellingen. Softline Solutions Benelux maakt onderdeel uit van de snel groeiende internationale Softline Group. Sinds 1983 is de Softline Group een gevestigde IT dienstverlener die aanhoudende groei laat zien door het oprichten van internationale filialen gericht op IT-consulting, IT-ondersteuning en SAM. Softline Solutions beschikt naast een Nederlandse en Belgische vestiging over verschillende vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Softline Solutions is in 2014 & 2015 tot “Best in Class SAM Managed Service Provider” door Martin Thompson van het onafhankelijke platform “The ITAM Review”. In 2014, 2015 & 2016 is Softline Solutions daarnaast ook als “Flexera Software EMEA Best Performing Partner" uitgeroepen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5819966). © Jaarbeurs IT Media.

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.