Managed hosting door True

Dell gaat Aerohive netwerkoplossingen verkopen

 

Dell wordt reseller van de cloudgebaseerde mobiele netwerkoplossingen van Aerohive Networks. Daarmee kunnen klanten van Dell kiezen voor Wi-Fi- en cloudservices van Aerohive in combinatie met de oplossingen van Dell, van datacenter tot aan endpoint apparatuur.

Dell gaat via directe en indirecte kanalen alle producten van Aerohive verkopen. Het moet de basis vormen voor verdere groei, waar partners weer van kunnen profiteren. Het partnership geeft volgens de netwerkaanbieder duidelijk aan dat er veel gaande is binnen de markt, neem de overname van Aruba door HP. De verwachting is dat Aerohive een snelle groei doormaakt en daardoor nog interessanter wordt voor andere partijen om mee samen te werken.

'Onze klanten willen een simpele, schaalbare en kosteneffectieve draadloze netwerkoplossing', zegt Tom Burns, vice president en general manager van Dell Networking & Enterprise Infrastructure. 'Nu it steeds vaker naar de cloud verhuist, denken wij dat de combinatie van onze capaciteit om klanten te binden en de Wi-Fi-oplossingen van Aerohive gaat zorgen voor next generation oplossing voor onze klanten.'

David Flynn, ceo van Aerohive Networks: 'Cloudmanagement heeft de kracht in zich om enterprise netwerken minder complex en schaalbaar te maken. Dit zien we keer op keer bij onze negentienduizend klanten. We zijn vereerd dat Dell heeft gekozen om onze producten te resellen en ik kijk er dan ook naar uit om met hen samen te werken. Met onze samenwerking brengen we de voordelen van mobiliteit en cloud van endpoint devices helemaal naar het datacenter.'

De aankondiging van dit nieuws is intern bij Aerohive groots aangepakt. Zo heeft iedereen met zijn eigen team een flesje champagne opengetrokken om het te vieren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5433708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.