Managed hosting door True

Unidesk kiest Axle-IT als partner Benelux

 

Handen schudden

Vdi-management-leverancier Unidesk kiest it-beheer-kennispartner Axle-IT als distributiepartner. Axle-IT verzorgt vanaf heden de distributie voor vdi-management-oplossing van Unidesk in de Benelux. Sinds 2012 is Axle-IT al implementatiepartner van Unidesk.

Unidesk is marktleider op het gebied van vdi-management en biedt oplossingen voor eenvoudig beheer van VMware, Citrix en Microsoft vdi-omgevingen. Een distributiebijeenkomst met Unidesk stelt partners in staat om samen met Unidesk hun business te laten groeien, op een manier die consistent, voorspelbaar en winstgevend is. Zo helpt Unidesk Axle-IT bij het opzetten en uitbreiden van zijn virtualisatie-propositie. Andersom is het voor Unidesk belangrijk om met partners zoals Axle-IT te werken, door hun sterke technologische kennis en expertise.

In 2014 sloot Unidesk al een distibutieovereenkomst met een Amerikaanse partner. Dit leert hen dat Unidesk hierdoor vaker en gemakkelijker in Amerika wordt verkocht. Om die reden besluit Unidesk dit ook in de Benelux door te voeren. De vdi-management-leverancier heeft ervaring met Axle-IT, aangezien de kennispartner diverse projecten met Unidesk bij verschillende gemeenten heeft geïmplementeerd. Om die reden wordt Axle-IT gekozen als distributiepartner. Hierdoor kan Axle-IT de Unidesk partners in de Benelux goed ondersteunen bij verkoop, implementatie en beheer van vdi-omgevingen met Unidesk.

Volgens Inke Benckhuijsen, marketing manager bij Axle-IT, zitten resellers door deze deal nog dichter op het vuur. ‘Zij kunnen de vdi-management-oplossing van Unidesk snel en eenvoudig implementeren. Daarnaast maakt de prijs de oplossing ook laagdrempelig. 

Unidesk en Axle-IT zijn een contract van een jaar aangegaan, waarbij een groei van 15 procent is afgesproken. Deze topdeal werd afgesloten in een luxueus restaurant, waarbij de champagne rijkelijk vloeide.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5407237). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.