Managed hosting door True

‘Financiën zijn basis richting volwaardig bedrijf’

Jurytoelichting categorie Tech-startup, Computable Awards 2020

 

Jury Tech-startup, Computable Awards 2020

Onder de genomineerde tech-startups binnen de Computable Awards 2020 zitten volgens jurylid Ruud Pieterse meerdere kandidaten die hun financiële huishouding goed op orde hebben. ‘Al met al is dit complexe materie voor startups, sommige van hen zijn hier goed uit gekomen.’ Collega-jurylid Sheila Gemin beaamt dat zij de basis hebben gelegd richting een volwaardig bedrijf. De juryleden gaan in op de genomineerden in de categorie Tech-startup.

Recent sprak Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman met Sheila Gemin, client executive partner banking & insurance bij Atos, en Ruud Pieterse, chief technologist/chief architect bij DXC Technology, over de genomineerden binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Tech-startup. Het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november een stem in deze categorie en de negentien andere categorieën uit te brengen, dus doe dat nu het nog kan!

In de volgende video gaan de juryleden in op het automatiseren van vermogensbeheer zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen, de warmte van een datacenter die in kassen wordt ingezet, ambassadeurs van artificial intelligence (ai) en machine learning en een tech-startup met passie voor duurzaamheid die inzicht biedt in de value chain. Ook behandelen zij een leermethode voor digitaal onderwijs, het integreren van ai in bestaande processen, het leveren van veilig, kwalitatief en integer internet als alternatie van Xs4all en een digitale sleutel om je huis binnen te komen. Tot slot schijnen de juryleden hun licht op de uitvinder van de IBAN-Naam Check en het realiseren van digitale roosters om personeel goed in te zetten.

We stellen de genomineerden in de categorie Tech-startup in de video hieronder aan u voor.

20. Computable Awards 2020, jurytoelichting in de categorie Tech-startup

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7084483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!