Managed hosting door True

Hecht u belang aan een lange accuduur?

 

Nokia 3310

Onderweg is een accu die eeuwig meegaat best handig. Vroeger, toen je nokiaatje nog anderhalve week aan bleef staan als je niet te veel belde en je bijkans vergat het ding op te laden. Dat oude tijden komen weer een beetje terug nu Acer een laptop heeft die 23 uur mee zou moeten gaan. Zit u erop te wachten?

Het gaat om de Acer Travelmate P6 en dit kleinood zou volgens de fabrikant 23 uur mee moeten gaan op een acculading. Onder de motorkap een tiende generatie Intel Core i7, zodat u 'ook op uw intercontinentale vlucht lekker productief kunt blijven' - en dus niet een filmpje pakken.

Ook bij telefoons lijkt de strijd om de langste accuduur weer een beetje terug te komen, soms houden ze het zelfs een dag uit!

Hecht u nog veel belang aan accuduur of is het allemaal een stuk minder belangrijk omdat overal tegenwoordig wel 'prik' is?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6858657). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Mobility

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.