Managed hosting door True

‘Vlamvattende Note 7 geeft Samsung blijvend letsel’

 

Foto: Asif Islam/Shutterstock.com

Het brandgevaar van de Galaxy Note 7 bezorgt Samsung wonden die blijven. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Samsung ontkomt niet ongeschonden aan het debacle met zijn spontaan vlam vattende Note 7-phablets. Deze nieuwste toestellen in de Galaxy-lijn blijken een brand- en zelfs explosiegevaar door problemen met de ingebouwde accu. Na initiële brandgevallen en een omvangrijk vervangingsprogramma blijken ook omgeruilde toestellen nog brandgevaarlijk.

Dit alleen al geeft Samsung schade. Daar bovenop komt nog de impact van berichten dat de fabrikant een vers brandgeval enkele dagen stil heeft gehouden. Verder zou Samsung zelfs actief aan doofpotpraktijken doen richting individuele slachtoffers van zijn Note 7. Inmiddels heeft Samsung ook besloten tot een volledige productiestop en de gewraakte phablet uit de handel te nemen. Deze optelsom bezorgt Samsung blijvende schade. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5853742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.