Managed hosting door True

Social media, deel 2: wat te verbergen?

 

Social media

Soms gaan discussies totaal de verkeerde kant uit en in het echte leven kunt u mogelijk nog wat bijsturen. Op Twitter is dat heel lastig, maar het social-mediabedrijf heeft nu wel een functie in het leven geroepen waarmee u de discussie nog iets in de goede richting kunt sturen: reacties verbergen. Handig?

Met de eufemistische tekst: 'deze conversaties brengen mensen samen in debat, om te laten leren en te lachen' stelt Twitter-werknemer Brittany Forks dat afleidende, storende en beledigende antwoorden ervoor kunnen zorgen dat twitterdiscussies de verkeerde kant op kunnen gaan. De blogpost, al van 11 juli, laat weten dat Canadese gebruikers onwelgevallige antwoorden kunnen verbergen en dat kan nu dus ook in Nederland. 

We volgen daarin China en de Verenigde Staten. Zit u in de hoek waar de social-mediaklappen vallen en zo ja, denkt u dat dit soort opties zin heeft of moeten we die afvoerputjes van de samenleving sowieso maar eens af gaan sluiten?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6839169). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.