Managed hosting door True

Kleine ondernemers: Google wil ze online groter maken

 

Google

De kleine kant van het mkb/kmo is volgens Google online slecht vindbaar en dat ziet de internetgigant liever anders en is daarom een initiatief gestart genaamd 'Grow my Store', of, in het Nederlands, 'Verbeter uw digitale etalage'. Wat is volgens u de reden dat twee derde van de kleine mkb/kmo-ers geen of nauwelijks online present is?

Het rapport wordt opgesteld na analyse van 22 variabelen die van belang zijn voor 'omnichannel retail'. Daarna krijg je vier variabelen te zien om alvast lekker gemaakt te worden, zoals 'Productdetails: Dat ziet er goed uit!' en 'Social media: U bent goed bereikbaar!'. Voor het volledige rapport verlangt de digitale grootgrutter alleen een e-mailadres.

Uiteindelijk komt het natuurlijk gewoon neer op een takenlijst voor de eigenaar van een website en om deze dan zo uit te voeren dat de betreffende mbk/kmo-er beter werkt voor Google en mogelijk zichzelf. 

Wat denkt u, zit de kleine ondernemer hier op te wachten? En wat zou u verwachten van een dergelijke dienst?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6833539). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.