Managed hosting door True

‘Hardware blijft nodig voor hybride modellen’

Jurytoelichting categorie Hardware & Infrastructuur, Computable Awards 2020

 

Jury Hardware & Infrastructuur, Computable Awards 2020

Ondanks de opkomst van ‘as-a-service’ blijven hardware-onderdelen belangrijk. Dat meent jurylid Ruud Pieterse van de Computable Awards 2020. ‘Hybride wint aan belangstelling, waardoor beide varianten gezamenlijk optrekken.’ Collega-juryleden Danny Burlage en Henk van der Heijden onderschrijven dit omdat er een groeiende behoefte aan digitale technologie is om dingen te doen. De juryleden gaan in op de genomineerden in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Recent sprak Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman met Danny Burlage, oprichter en directeur van Wortell, Henk van der Heijden, head cybersecurity & risk services Continental Europe bij Wipro, en Ruud Pieterse, chief technologist/chief architect bij DXC Technology, over de genomineerden binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Hardware & Infrastructuur. Het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november een stem in deze categorie en de negentien andere categorieën uit te brengen, dus doe dat nu het nog kan!

In de volgende video gaan de heren in op 5G-initiatieven die bij elkaar komen om innovatie te stimuleren, een koeltechniek voor in datacenters met een eigen vloeistof, een technische oplossing met koelvloeistoffen voor een supercomputer en een software-defined leverancier met een pay-per-use-model. Ook behandelen zij het on-demand verschaffen van bandbreedte dat past in de agile wereld, de bouw van een datacenter die duizend mensen werk verschaft, een overname in identity & access management en application identity en het realiseren van bandbreedte tussen Amsterdam en Schiphol-Rijk. Tot slot schijnen zij hun licht op een knappe technische realisatie van een 5G-netwerk en een hardwarecontract met het Deventer Ziekenhuis waardoor artificial intelligence in de medische sector mogelijk wordt.

We stellen de genomineerden in de categorie Hardware & Infrastructuur in de video hieronder aan u voor.

18. Computable Awards 2020, jurytoelichting in de categorie Hardware & Infrastructuur

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7083039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.