Managed hosting door True

CRN nummer 1, 16-Januari-2003

Laser Europe verder als Laser Nederland

 

Laser Europe maakt na surséance van betaling een doorstart onder de naam Laser Nederland. Om de kosten te drukken zijn het magazijn en de productie overgeplaatst naar België.

Laser Europe kwam twee weken geleden in dusdanige financiële problemen dat het bedrijf besloot surséance van betaling aan te vragen. Meteen werd de mogelijkheid van een doorstart onderzocht, en die vond begin deze week plaats. Laser Europe heet voortaan Laser Nederland. De sales-afdeling zit nog in Nederland, maar de productie en het magazijn zijn in Antwerpen ondergebracht. De betrokken medewerkers is gevraagd om in België te gaan werken. De sales-afdeling is wat ingekrompen, maar dat betreft voornamelijk stageplaatsen. Deze herstructureringen moeten vooral een kostenbesparing opleveren. Wie de nieuwe directeur van Laser Nederland wordt, is nog niet bekend.
De klanten van Laser hoeven zich volgens Rob Spierenburg, directeur van het voormalige Laser Europe, geen zorgen te maken: ‘Als we zouden stoppen met de merknaam Laser, zou dat pure kapitaalvernietiging zijn. Dat doen we dus niet. Met de hulp van enkele nieuwe investeringsmaatschappijen en onze vaste bancaire partners gaan we verder. Servicebedrijf ICC blijft ook gewoon de services op onze apparatuur verzorgen.’

Lees verder in CRN nummer 19

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/92682). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.