Managed hosting door True

CRN nummer 1, 16-Januari-2003

IBM biedt nu ook pc-resellers toegang tot PartnerWorld

 

IBM heeft begin deze week de resellers die notebooks, pc’s en xSeries servers verkopen ondergebracht in het wereldwijde PartnerWorld programma. ‘We willen met één gezicht en één programma één loket voor de partners bieden,’ aldus Harry Degger, directeur Personal Computer Division (PCD) van IBM

PartnerWorld is een ‘gemeenschap’ bestaande uit alle verschillende partnergroepen die IBM kent. Middels het programma ondersteunt IBM haar Business Partners op het gebied van marketing en verkoop, opleidingen, trainingen, technische ondersteuning, incentives, promoties en financiering. Deelnemende partners worden via een speciale website ook op de hoogte gehouden over product- en marktontwikkelingen en ontvangen uitnodigingen voor partnerevenementen en conferenties. De PartnerWorld-leden krijgen tevens beschikking over IBM’s marktonderzoeken zodat zij de bedrijfsvoering beter af kunnen stemmen op de vraag uit de markt.
De PartnerWorld structuur is gebaseerd op het credo ‘hoe meer een Business Partner investeert in zijn relatie met IBM, hoe meer hij terug kan verwachten’. Het programma kent daarin drie niveaus: Member, Advanced en Premier. Deze predikaten zijn afhankelijk van omzetdoelen. ‘Een Premier partner moet één miljoen dollar per jaar omzetten en een Advanced partner honderdduizend dollar, de Member-status staat echter open voor wie dat wil,’ legt Degger uit.

Lees verder in CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/92526). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.