Managed hosting door True

CRN nummer 1, 16-Januari-2003

HP en Compaq geven openheid van zaken

 

Erik van der Meijden is de grote baas van het nieuwe Hewlett-Packard. Tevens is er duidelijkheid over de levensloop van de diverse producten van HP en Compaq.

Sinds 3 mei is de fusie tussen Hewlett-Packard en Compaq een feit. Officieel is de invulling van de nieuwe directiefuncties bij HP nog niet bekend gemaakt, maar een eenvoudige rekensom leert dat de nieuwe directie er als volgt uitziet: Erik van der Meijden (Compaq), algemeen directeur en tevens directeur van de Enterprise Systems Group. Dick Fens (HP), directeur HP Services, Hans de Jong (Compaq), directeur Personal Systems Group, Robert Meulenbrug (HP), directeur Image Printing Group, Ronald Knoop (Compaq), verkoopdirecteur, Piet Ross (HP), personeelsdirecteur en Eric Aalbers (Compaq), financieel directeur. Alleen over de achtste directiefunctie van marketing directeur is nog niets bekend.
Op 7 mei is het voltallige personeel ingelicht over de opzet van de organisatie en voorgesteld aan de nieuwe directie. Wie nu www.compaq.com intikt in zijn browser, krijgt de volgende mededeling te lezen: ‘Compaq.com is nu onderdeel van HP.com’ en wordt doorgelinkt naar ‘the new’ Hewlett-Packard-site.
Velen in het resellerkanaal zullen opgelucht ademhalen. De roadmaps voor de producten van HP en Compaq zijn bekend. Er valt een aantal producten af, maar zoals het zich nu laat aanzien is dat niet heel dramatisch. Dat betekent dat de verkoopkanalen van HP en Compaq vrijwel geheel intact blijven.
Marco Sluis van Card in Utrecht: ‘Wij zijn servicepartner van Compaq, en naar het zich laat aanzien zal dat ook zo blijven. HP doet natuurlijk veel van haar services in eigen beheer, maar ik vraag me ernstig af of ze ook in staat zijn om dat voor deze nieuwe grote organisatie te blijven doen. Ik hoop natuurlijk stiekem een beetje dat we ook wat business van HP kunnen betrekken.’

Lees verder in CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/92490). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.