Managed hosting door True

CRN nummer 1, 16-Januari-2003

Tulip stelt nieuwe verkoopdirecteur aan

 

Jasper Homma is bij Tulip Nederland aangetreden als sales director. ‘Ik weet hoe resellers en eindgebruikers denken,’ aldus Homma, die bij Tulip Ab Leguyt vervangt.

Met twaalf jaar ervaring bij diverse resellers is Homma de aangewezen persoon om het beleid van Tulip om alle zaken via resellers uit te voeren, verder uit te breiden. Hij is niet bevreesd voor zijn taak en weerlegt het argument dat Tulip lijdt onder een beschadigde naam omdat het bedrijf de afgelopen jaren kleinere pieken en diepere dalen zag. ‘Mijn reden om deze baan te accepteren, was juist de kracht van de naam.’
De directeur is al bevangen door het optimisme waarom de computerleverancier bekend staat. Vorig jaar verzekerde directievoorzitter Jip van den Berg nog dat de weg voorwaarts een weg omhoog was. De problemen met de lange distributielijnen waren opgelost, de integratie van 2L International afgerond en het personeelsbestand in Nederland teruggebracht met 70 werknemers. De directievoorzitter beaamde destijds dat investeerder Begemann zich ‘versneld’ terug wilde trekken uit Tulip. Van den Berg gaf toen al aan dat Tulip op zoek was naar een investeerder, partner of overnamekandidaat.
Niet alleen Van den Berg was optimistisch, ook Leguyt had vertrouwen in de toekomst dankzij een verbreding van de productlijn. Toch hebben beide heren inmiddels hun vertrek aangekondigd.

Lees verder in CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/92454). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.