Managed hosting door True

Discussie

Wie treedt op tegen Sanderink?

 

Gerard Sanderink

Gerard Sanderink

De Centric-soap houdt maar niet op. Week na week komt eigenaar en Centric-topman Gerard Sanderink negatief in het nieuws. De rechtszaken zijn bijna niet meer te tellen en ook de beschuldigingen heen en weer tussen Sanderink en zijn ex-vriendin houden aan. Om over de dubieuze rol van cybercharlatan Rian van Rijbroek nog maar te zwijgen.

Bij Computable begon de soap toen we onder een recensie van het boek van Rian van Rijbroek en Willem Vermeend 'De wereld van cybersecurity en cybercrime’, dat plagiaat bevatte, nepreacties ontvingen.

Vervolgens ging het hard. Van Rijbroek kreeg als nieuwe vriendin van Sanderink meer en meer macht in het bedrijf, de top van Centric vertrok en Sanderink zelf lijkt zich de laatste maanden alleen nog maar in de rechtbank te bevinden. Hoelang is deze situatie nog houdbaar? Moet er ingegrepen worden om de toekomst van het bedrijf Centric en de andere onderdelen binnen de Centric-groep te garanderen? Zo ja, hoe en door wie? Of is Centric sterk genoeg om de strapatsen van de eigenaar te overleven? 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7094671). © Jaarbeurs IT Media.

5


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.