Managed hosting door True

Discussie

Meer laptops, minder printers: wat heeft u nodig komend jaar?

 

Stijging

Het is weer kwartaalcijfertijd, altijd gezellig. HP wist in ieder geval te melden dat het bedrijf 9 procent meer laptops leverde dan een jaar eerder. Zaken op papier zetten bleek wel minder interessant geworden: 10 procent minder printers. Moet u nog iets vervangen komend jaar en waarom?

Maar procentjes, procentjes: de laptopomzet steeg niet heel erg spectaculair, slechts met 2 procent. Dure onderdelen zouden het probleem zijn. Over het geheel genomen deed het bedrijf het niet heel slecht: 15,41 miljard aan winst, 0,16 miljard meer dan verwacht en dus een aardige stijging op de beurs van 3 procentjes. 

Vergeet u overigens niet dat Xerox eerder deze maand aangaf HP graag te willen kopen. Dat bod is overigens afgeslagen door HP. Die laatste is ook nog eens drie keer groter in marktkapitalisatie dan Xerox… Tja, het kan verkeren. 

Om nog even terug te komen op de beginvraag: wat heeft u nog nodig komend jaar? Een van de redenen van de gestegen verkopen van pc's en laptops zou namelijk zijn dat er nog heel wat geüpgraded moest worden over de wereld met betrekking tot Windows 10. Is dat voor u wellicht een reden om binnenkort alsnog in de buidel te moeten tasten voor een nieuw systeem, ongeacht merk natuurlijk. Of bent u al lang klaar?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6842205). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.