Managed hosting door True

Discussie

Computex 2019, waar kijken we naar uit?

 

Awards

De grootste computershow op onze planeet heeft weer postgevat in Taipei. De kop van het evenement, dat duurt tot 1 juni, is eraf. Verwacht u nog melding van spannende ontwikkelingen bij de hardware-producenten en zo ja, waar kijkt u reikhalzend naar uit?

7nm AMD Ryzen-processors zijn al aangekondigd, of sowieso de heel nieuwe lijn van high-performance computing systemen van het bedrijf. Of Asus met de gaming-lijnen, van gamingtelefoons tot grafische kaarten en moederborden en wellicht de andere kant met nieuwe ZenBooks. Gigabyte kan dan natuurlijk niet achterblijven met zijn Aorus-merk.

Om het alfabet af te gaan: Intel kondigt vermoedelijk enkele 10nm-chips aan, Sunny Coe en Ice Lake. De grootste M is die van Microsoft, al is natuurlijk al veel duidelijk aangezien Microsoft Build niet zo lang geleden was. MSI zou ook nog weleens aardige zaken op laptopgebied kunnen tonen, maar dan wel voor gamers.

Als laatste Nvidia, wellicht komt het bedrijf naar buiten met 7nm Ampere grafische kaarten, vermoedelijk niet gericht op consumenten. Aan de andere kant lijkt kunstmatige intelligentie meer voor de hand te liggen.

Waar kijkt u het meest naar uit? En wellicht is er al iets interessants langsgekomen in de afgelopen 48 uur?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6672216). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.