Managed hosting door True

Discussie

Tijd voor de progressive web app?

Nog maar een maand Instagram op Windows 10 Mobile

 

Dit bericht is voor de kleine groep bezitters van een Windows Phone: nog maar een maand kunt u Instagrammen op uw Windows 10 Mobile. Niet heel dramatisch vermoedelijk, maar het laat weer zien hoeveel macht een app-bouwer heeft en dat het misschien eindelijk eens tijd wordt de progressive web app (pwa) echt te omarmen, hoe denkt u daarover?

Vermoedelijk zijn er weinig mensen die een traan laten om het verlies van Instagram op Windows 10 Mobile, niet in de laatste plaats omdat de laatste telefoon met Windows 10 Mobile een tijd terug uitkwam, om precies te zijn september 2017. Het besturingssysteem zelf wordt eind dit jaar helemaal afgeschreven.

Desalniettemin laat het weer zien hoe lastig het is om applicaties in de lucht te houden voor oudere apparaten. Je zou denken dat de progressive web app of pwa langzaamaan eens meer gemeengoed moet worden. Twitter heeft al tijden een zogenaamde 'light'-client en steeds meer zichzelf respecterende websites geven de mogelijkheid tot het toevoegen van een pwa aan bij het bezoeken van de site met een mobiele browser.

Wanneer denkt u dat de pwa eens echt van de grond komt?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6643109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.