Managed hosting door True

Discussie

Coalitie huisartsen en zorggroepen: wat gaan ze leren?

 

Samenwerking

In de regio Eindhoven gaan twee grote zorggroepen samenwerken en hun ict-infrastructuur standaardiseren. Op deze manier hopen de huisartsen en gezondheidscentra de dienstverlening op peil te houden, maar we weten allemaal: grote ict-projecten, veiligheid en kosten, wat denkt u dat dit project de groepen leert?

De 28 huisartsenpraktijken en gezondheidscentra gaan allemaal gebruik maken van Medicom, Mijngezondheid.net en Medgemak. Door de samenwerking moeten personeelstekorten opgevangen worden en de complexer wordende zorgrvaag beter worden bediend. In totaal gaat het om gegevens van zo'n 210.000 mensen.

Een ambitieus project waarbij grotendeels gebruik gemaakt wordt van bestaande producten. Wat denkt u dat de groepen gaan leren van dit project en is het ook werkelijk toekomstbestendig?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6535417). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.