Managed hosting door True

Discussie

Schermbelemmerende zonnebril: ideaal of onzin?

 

Het aantal schermen met bewegende beelden rukt overal op. Je kunt er soms helemaal niet meer omheen: de straten staan vol met reclameborden met ingebouwde monitoren, het gemiddelde café heeft niet alleen meer een muziekje aan staan, de karaoke-versie draait ondertussen ook vrolijk mee. Hoog tijd om het individueel te blokkeren, wat denkt u?

Naast een adblocker nu ook een schermblocker. Dat dacht een Amerikaan die niet aan schermen met Fox News kon ontkomen, zelfs niet bij een foodtruck (zo'n hipsterding voor verantwoord voedsel wat eigenlijk niet verantwoord is). Je kunt wel zelf besluiten je telefoon weg te leggen, je monitor uit te zetten of de tv niet aan te zetten, maar elders kun je er niet omheen.

De Amerikaan in kwestie bedacht een bril waarmee je geen schermen meer ziet, althans niet wat ze uitzenden. Hij was niet de enige: zijn project haalde snel de benodigde 25.000 dollar op op Kickstarter.

Ziet u er wat in?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6475886). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.