Managed hosting door True

Discussie

Mini-pc in plaats van laptop

 

Kleine desktop-pc's of mini-pc's zijn van die dingen die je achter je monitor hangt. Onder hobbymatige pc-knutselaars zijn ze ook populair als barebones waar ze zelf nog het een en ander in mogen schroeven, zoals de ssd. Nu heeft Fujitsu een kant en klare mini-pc uitgebracht, de Esprimo G558. Handig om toch nog een soort van vaste desktop te hebben of nichemarkt?

Iedereen rent rond met z'n laptop, het ziet er natuurlijk allemaal heel hip uit: drukdruk. Even in de dock klikken en je hebt een volledige omgeving met grote monitor, betere muis en beter toetsenbord. Maar iets laten doorrekenen is weer niet handig, want dan klap je het ding weer dicht. Of even een servertje in de lucht houden.

Het moet gezegd: echt niet iedereen heeft een werkstation nodig en dan lijkt zo'n klein apparaatje wel handig. Intel is er bekend mee met z'n NUC's, Gigabyte heeft ook een populair lijntje en nu komt Fujitsu ook met iets op de proppen.

Wat vindt u? Praktisch of blijvende nichemarkt?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6467978). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.