Managed hosting door True

Discussie

Ineens voelt zo'n grote smartphone goed

 

De reviewer van de New York Times is erover uit: groter is beter. Ineens is zo'n groot apparaat in zijn hand geen probleem meer, want iPhone. Met één hand berichten tikken op de grootste versie, de XS Max. Prachtig natuurlijk. Inmiddels moeten de grootste iPhone-adepten in Nederland deze telefoon, of die een maatje kleiner, ook al in bezit hebben. Wat vindt u van de nieuwe apparaten?

Apple's marketingmachine laat ons er elk jaar weer intuinen. Een heel artikel over het formaat. Zeker niet onbelangrijk, maar toch. Aan het eind nog even toch iets negatiefs: het ontwerp van Reachability, de software-feature die het makkelijker moet maken om grote telefoons met een hand te bedienen, doet het niet fantastisch.

Buiten de hype is er misschien een veel belangrijkere reden om te kiezen voor iPhones en dat is het besturingssysteem. Een stuk veiliger dan de gemiddelde Android-telefoon. Hoe je het ook wendt of keert: wat vindt u van de nieuwe apparaten of wacht u nog even op de Xr?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6461798). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.