Managed hosting door True

Discussie

Buzzwoordbingo: cloud computing

 

Het is een populair tijdverdrijf aan het worden: buzzwoord- of bullshitbingo roepen op Twitter of iets dergelijks. Het is veel interessanter om het in het echt te doen. De tweede helft van het jaar is weer begonnen en zo kunnen we ons binnenkort weer op vele conferenties verbazen over holle frasen. Wat vindt u van de cloud?

Het is natuurlijk lastig om het constant te hebben over elk onderdeel dat in verbinding staat met andere onderdelen van een netwerk. Het woord 'cloud' maakt dat makkelijker. Maar inmiddels zit het gemiddelde cloud-gerelateerde praatje wel erg vol met loze kreten. Is het misschien iets té makkelijk?

Daarom is het wellicht een leuk idee om bij de volgende conferentie gebruik te maken van bingokaarten met woorden als: cloud computing, private, servers, agile, point based solution, security, outages, data mining, mobile device, tco, roi, san PaaS, silo, IaaS, analytics, scalabitity en In The Cloud.

Verdeel de woorden over de bingokaarten zodat niet iedereen dezelfde woorden heeft en verdeel ze onder werknemers die allemaal tegelijk bij een praatje aanwezig zijn, dan kunt u vanzelf zien wie als eerste bingo! heeft.


Goed idee voor wat extra team building? Of ziet u nut voor het gebruik van dit jargon?
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6441718). © Jaarbeurs IT Media.

6,3

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.