Managed hosting door True

Discussie

Geen wondermiddel, maar toch een kenniscentrum

 

Blockchain

Dat blockchain geen wondermiddel is, schreeuwt iedereen tegenwoordig steeds harder van de daken. Daarmee laat je zien dat je er verstand van hebt. Ondanks dat, richt Deloitte wel een kenniscentrum op voor blockchaintechologie. Hoe staat u daar inmiddels in?

Technisch gezien was die gouwe ouwe bitcoin geen wonder, maar wel erg vernuftig, want op dat moment het enige decentrale netwerk waar je zonder vertrouwen vertrouwen in kon hebben. Dit geldt alleen bij voldoende rekenkracht, maar dat zal ook iedereen inmiddels weten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat bitcoin wel een wondermiddel was en is.

Deloitte wist honderd experts te vinden die zich in het Amsterdamse hoofdkantoor gaan richten op toepassingen binnen verschillende branches die 'iets met blockchains' willen of moeten. Een knap staaltje, want iedereen zit te springen om mensen met blockchiankennis. Het bedrijf ziet 'na de hype' blockchianecosystemen als belangrijk groeigebied. Als u even voorbij de hype denkt, hoe staat u daar in?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6404091). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.