Managed hosting door True

Discussie

Gaan topwisselingen te snel of is het terecht?

 

Stokje doorgeven

Weer een wisseling in de top van een groot bedrijf: Diane Bryant, nog maar sinds afgelopen november coo of chief operating officer van Google Cloud, en nu al weer weg. Zeven maanden in office. Dat is niet zo lang. Uiteraard worden haar bijdragen gelauwerd, maar kan iemand op zo'n korte termijn überhaupt impact hebben?

Aan de andere kant: de grootste veranderingen zijn makkelijker in te voeren door 'de nieuwe' dan door zittende bestuurders, dus misschien was de impact van haar komen en gaan significant genoeg. Waar kwam ze vandaan? Bij Intel, waar ze een positie als hoofd van de Data Center Group verliet om op de Google Campus te gaan zitten.

Maar misschien is het niet zo vreemd: Intel zoekt een nieuwe baas, sorry, ceo, en Bryant zou dat volgens ingewijden wel eens kunnen zijn omdat Intel graag in zijn eigen pool vist (en Bryant was niet zo heel lang weg en werkte vijfentwintig jaar voor Intel).

Al die poppetjes en pionnetjes. Wat vindt u van al die zetten in Silicon Valley de laatste tijd?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6399214). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.