Managed hosting door True

Discussie

Blockchain Innovation Conference: interessantste innovatie?

 

De Rabobank in Utrecht was het podium van de Blockchain Innovation Conference. Het gewone volk lijkt er een beetje klaar mee de laatste tijd, maar de echte innovatie lijkt pas nu langzaam van de grond te komen. Heeft u een onderdeel gespot tijdens de conferentie waarvan u zegt: 'dit is echt de toekomst'?

De conferentie werd traditioneel afgetrapt door Vincent Everts na een blockchain 101 vroeg in de ochtend. De grote vraag deze keer was: van proof of concept naar real world solutions. Van blockchain 3.0, projecten in productie en hoe risico's te beheersen met blockchaintoepassingen. Maar ook de vraag of en waar een blockchain past in een corporate it-portfolio.

In de middag was tijd voor verschillende tracks, namelijk: business, technology, government, energy en ico's (initial coin offerings). Deze sessies werden door niet de minsten geleid. Maar er wordt dan ook aan interessante zaken gewerkt. Een multi-bank-blockchain voor makkelijker handelen, ontwikkeld door Nederlandse en buitenlandse banken, maar ook identiteitsvraagstukken, zoals blockchain-powered Know Your Customer-systemen. En is Iota (opensource cryptovaluta) bruikbaar? Wat gaat de Rotterdamse haven doen? En wat zijn interessante ico's?

Veel vragen, maar nu aan u: wat was volgens u de belangrijkste innovatie op de conferentie?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6375219). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.