Managed hosting door True

Discussie

's Werelds hoogst gewaardeerde startups, volgens CNN

 

start-up

Sommige bedrijfjes heten startup, maar hebben toch een marktwaarde van 56 miljard dollar, zoals het Chinese Didi Chuxing, op de voet gevolgd door nog een ride-hailing-dienst Uber. Nummer drie is Chinees, vier, vijf en zes weer VS, acht weer China, negen VS en op tien India met Flipkart. Pas op 17 vinden we Spotify met een geschatte marktwaarde van 8,5 miljard dollartjes.

De wereld lijkt zich alleen maar te bekommeren om marktwaardes en denken in monopolies of toch tenminste niet minder dan een duopolie, anders win je niet, zie ook het lijstje op CNN. Alles is globaal. U voelt hem al aan: is dat wel zo?

Europa heeft te maken met een enorm arsenaal aan talen wat het lastig maakt voor Europese startups om rap te groeien of begint zich dit ten positieve te keren? Ook zou er te veel concurrentie zijn tussen de verschillende EU-landen. Of wordt de soep minder heet gegeten dan die spreekwoordelijk wordt opgediend?

Wat is uw middellangetermijnvoorspelling ?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6370894). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.