Managed hosting door True

Discussie

Publieke cloud: locatieregels?

 

Angst voor ‘ de cloud’ ebt steeds verder weg. Bedrijven beginnen langzaam stappen te nemen om andere structuren in te regelen. Minder management, meer ontwikkelen. Dit kan doordat het steeds simpeler is even een servertje aan te slingeren om snel iets te testen. Beetje git, beetje AWS, beetje Azure, beetje Google. U ziet het al: geen van de genoemde bedrijven komt uit Europa. Hoe gaat u daarmee om?

De macht van de cloudleveranciers Amazon en Microsoft is gigantisch. Ook niet klein zijn de platformen van Google. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen. Uiteraard is het handig als uw .net-ontwikkelaar uit de voeten kan met Azure en een ander juist met cloud-instances van Amazon. Ook steeds makkelijker is het koppelen van de verschillende clouds. Maar toch, de basis staat niet in Europa.

Hoe gaat u om met het gebruik van verschillende cloud-diensten en de locatie van hun servers? Wat is volgens u een goede basis?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6367545). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.