Managed hosting door True

Discussie

35 procent maximaal 6 maanden betrokken bij blockchain

 

Afgelopen weekend overspoelden blockchain-enthousiastelingen en -gelovigen onze hoofdstad. Ze namen plaats in de Kromhouthallen waar weer lustig kennis werd gedeeld, naar panels werd geluisterd en iedereen alles met blockchain een grote toekomst voorspelde. Maar als 35 procent zes maanden of minder betrokken is, is er dan wel voldoende historische kennis?

Dat laatste laat zich op het eerste gezicht natuurlijk met 'nee' beantwoorden, maar uit de enquête die de Chainges-organisatie van te voren hield, is niet op te maken of deze mensen al langer bezig zijn met voorkennis opbouwen.

Verder bleek uit het onderzoek onder ruim drieduizend respondenten, allen uiteraard geïnteresseerd in blockchains, dat velen bezig zijn met oplossingen of implementaties van blockchain in bestaande oplossingen. Het gros zou niet alleen met theorie bezig willen zijn, maar ook met de praktijk en een kleine 46 procent zou cryptocurrencies willen gebruiken voor hun dagelijkse aankopen.

Wat denkt u, hebben deze mensen een punt?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6350651). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.