Managed hosting door True

Discussie

Coinbase koopt Earn.com: idioot of logisch?

 

Coinbase

Coinbase, een van de bekendere manieren voor Jan met de pet om aan bitcoins te komen, heeft Earn.com overgenomen. Volgens verschillende bronnen is de acquisitie vooral om Earn-cto Balaji Srinivasan in te lijven. Toch een pittig bedrag voor een bedrijf met een bijzonder doel: mensen betalen voor het beantwoorden van e-mails en het uitvoeren van taken.

Earn.com zag ooit het levenslicht als 21.co en kwam ooit met een kleine bitcoin-miner op de markt om zo het aantal nodes uit te breiden. Eind 2017 hernoemde het bedrijf zichzelf tot Earn.com en kwam het met het idee om mensen individueel te betalen. Dat lijkt weinig met Coinbase zijn activiteiten te maken te hebben, schrijft ook Recode.

Het is niet de enige grote aankoop die Coinbase deed. Onlangs nam het Ethereum-walletmaker Cipher Browser over. Maar niet alleen Coinbase is lekker bezig met overnemen van van alles en nog wat. Ook Circle, enige jaren geleden met veel bombarie gestart als bitcoinwallet, deed onlangs een grote aankoop: het kocht cryptobeurs Poloniex.

Wat denkt u, zijn dit tekenen van een volwassen wordende markt?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6340593). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.