Managed hosting door True

Discussie

Toepassen noodstroomvoorzieningen is noodzaak

 

Stroom ups

De afgelopen tijd zijn er enkele noemenswaardige stroomstoringen geweest in Nederland. De meest recente donderdag nog in Hilversum waardoor onder andere het Mediapark op noodstroom moest draaien. We gaan ervan uit dat u belangrijke processen voorziet van uninterruptible power supplies, maar wat zijn de regels over doorwerken?

Bij stroomstoringen blijven bepaalde onderdelen van de infrastructuur vaak werken, zoals de mobiele telefoonverbindingen. Veel bedrijfspanden hebben tegenwoordig een minimale generator om bepaalde processen niet te laten ontsporen, zoals een lokaal serverpark of noodzakelijke apparatuur zoals medische installaties. De rest moet het dan maar even zonder doen.

Toch kan iedereen vaak vrolijk doorchatten op zijn mobiele telefoon terwijl op de afdeling het licht uitstaat. Zo zou iedereen toch door kunnen werken. Misschien minder comfortabel, maar een laptop tetheren met een telefoon kan tegenwoordig echt iedereen. Heeft uw bedrijf hier regels voor en/of van wat voor situatie is dat afhankelijk?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6320457). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.