Managed hosting door True

Discussie

'Is de CES in de VS nog van deze tijd?'

 

Foto: Kobby Dagan/Shutterstock.com

De Consumer Electronics Show bestaat sinds 1967 en barst nog steeds van het zelfvertrouwen. Veel elektronicabedrijven kondigen nieuwe producten aan en vaak ook nieuwe technologie. Nu is alleen de grote vraag: heeft de CES in de Verenigde Staten nog bestaansrecht?

Een grote karavaan Nederlandse startups is met prins Constantijn naar de VS vertrokken om zichzelf te presenteren als land met belangrijke nieuwe bedrijven. Toch wordt de tech achter de bedrijven in vrijwel alle gevallen fysiek in het Verre Oosten in elkaar geklust met als grootste leverancier China.

Ook ontwikkelt China zich steeds meer als plek waar nieuwe ideeën ontstaan rond ons immer voortschrijdende technologisch inzicht. Dat besefte de CES-organisatie zich ook en stampte in 2015 de eerste CES Asia uit de grond in Shanghai.

Toch horen we hier nog relatief weinig van in Europa. Wordt het tijd CES VS op te doeken en de pijlen te richten op het oosten?

Wat denk jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6276361). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.