Managed hosting door True

Discussie

‘Google start strijd om de woning te veroveren’

 

Google zet vol in op doordringen en domineren in gewone woningen. De zoveelste ronde. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Google heeft op zijn Pixel 2 event afgelopen week niet alleen de gelijknamige eigen smartphone onthuld. Tegelijk met het nieuwe toptoestel (plus de grotere XL-uitvoering daarvan) heeft de internetdominerende techfirma een reeks andere devices onthuld. Deze lopen uiteen van kleine AI-connected camera’s tot mediastreamende smarthome apparaten en een nieuwe vr-headset.

De doelmarkt is niet langer alleen of voornamelijk de tech-geïnteresseerde of online-levende mens. Google is uit op niets minder dan de verovering van de gewone woning van de gemiddelde consument. Vele ict-leveranciers zijn de zoekmachine annex ads-faciliteerder al voorgegaan. Apple, Microsoft, pc-producenten en mediasoftwarebedrijven. Allen zijn niet of in hooguit beperkte mate geslaagd in hun opzet. Google start de zoveelste ronde in de strijd om de consument thuis.

Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6221445). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.