Managed hosting door True

‘Innovatie laat geen bedrijfstak ongemoeid’

Jurytoelichting categorie Digitale Innovatie, Computable Awards 2020

 

Jury Digitale Innovatie, Computable Awards 2020

In Nederland kunnen we met z’n allen best innovatief bezig zijn. Dat meent jurylid Huub Hillege van de Computable Awards 2020. ‘Geen enkele bedrijfstak is ongemoeid gelaten, innovatie vindt overal plaats.’ Collega-juryleden Lejo Duivenvoorde en Gert-Jo van der Heijden beamen dit en zien innovatie in alle categorieën van de Computable Awards 2020 voorbijkomen. In dit geval gaan de drie juryleden specifiek in op de categorie Digitale Innovatie.

Recent sprak Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman met Lejo Duivenvoorde, managing partner bij Reynolds en associate head of digital bij EDM, Gert-Jo van der Heijden, executive service delivery manager bij Cegeka en Huub Hillege, zelfstandig principal database consultant, over de genomineerden binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Digitale Innovatie. Het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november een stem in deze categorie en de negentien andere categorieën uit te brengen, dus doe dat nu het nog kan!

In de volgende video gaan de heren in op analyses van trainingsdata op basis van iot om blessures te voorkomen, een ai-camera met stoplicht dat vertelt of je een supermarkt wel of niet in mag, hoe 5G de communicatie tussen ambulance en ziekenhuis naar het volgende niveau brengt en een omvangrijk privacyproject waarbij grote hoeveelheden data worden uitgewisseld.

Ook bespreken zij een app die versnipperde zorgeilandjes samenbrengt, hoe ai grondradarbeeld kan interpreteren om te zien wat er onder de grond ligt, hoe ai twee functies bij het afsluiten van een verzekering opsplits tussen de specialistische bedrijven en een validatieproject met tal van datatoeleveranciers. Tot slot komen aan bod hoe stilstaande desktops ’s nachts de zorg rekenkracht bieden om onderzoeken te doen en hoe data gevaarlijke situaties in onze vaarwegen voorkomen.

We stellen de genomineerden in de categorie Digitale Innovatie in de video hieronder aan u voor.

13. Computable Awards 2020, jurytoelichting in de categorie Digitale Innovatie

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7078271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.