Managed hosting door True

Startknopproblemen?

 

Starter

Tegenover tergend trage updateprocedures waardoor sommigen zelfs nog Windows 7 gebruiken, staat heel snel updaten. Dat kan soms leiden tot problemen, zoals bij een update voor versie 1903 van Windows 10 waardoor de startknop niet meer werkt of crasht. Heeft u hier last van?

Update KB4517389 levert bij verschillende gebruikers van het grootste desktop-os op deze aarde voor problemen. De update zou moeten zorgen voor het oplossen van een printerprobleem, maar zorgt dus soms voor een groter probleem.

De enige optie het probleem te verhelpen, is de update te verwijderen, maar hoe doe je dat zonder startmenu? De meesten zullen weten hoe dat werkt, maar mocht je hier niet bedreven in zijn, Windows-toets samen met de 'i' indrukken zorgt voor een menu waar de geschiedenis van de updates te zien zijn. Kwestie van bij de optie 'Bijwerken en beveiliging' op 'Geschiedenis van updates weergeven' klikken en daar kun je vervolgens de update verwijderen bij 'Windows-onderdelen in- of uitschakelen'. 

Had u last van dit probleem?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6816995). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Bij mij werkte Outlook (van Office 365) niet meer. Geen verbinding met Exchange server. Ook Edge kreeg ik niet meer opgestart.

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.