Managed hosting door True

‘Webapps winnen het nog steeds niet van apps’

 

De doorbraak van webapps wordt weer wat opgeschort. Komt van uitstel toch afstel? Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Het web heeft de ict-industrie - en de ict-gebruikende wereld - drastisch veranderd. Toch is de langverwachte doorbraak van webapps nog altijd geen werelddominerend feit. Gewone, native apps werden wel gezien als platformgebonden fenomeen van het verleden, of als tussenstap op weg naar de toekomst van webapps. Anno 2017 is die verwachting nog altijd geen realiteit geworden.

Muziekstreamingdienst Spotify laat nu zijn support voor Apple’s webbrowser Safari varen. De webversie van Spotify werkt niet meer op de standaardbrowser van macOS. Het is geen algehele exit van browsers: Spotify-gebruikers kunnen nog gewoon Google’s Chrome, Mozilla’s Firefox, Microsofts Edge en Golden Bricks Opera gebruiken. Daarnaast is er natuurlijk de app te gebruiken, per platform beschikbaar. Een teken aan de wand, deze webapp-actie van Spotify. Een stap terug voor webapps?

Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6200077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.