Managed hosting door True

‘‘As-a-service’ gaat de toekomst domineren’

Jurytoelichting categorie Iaas & Paas, Computable Awards 2020

 

Jury IaaS & PaaS, Computable Awards 2020

As-a-service-oplossingen zijn de afgelopen tijd met een opmars bezig geweest en die opmars gaat nog wel even door. Dat meent jurylid Danny Burlage van de Computable Awards 2020. ‘As-a-service gaat voor een belangrijk deel ook nog de toekomst domineren.’ Zijn collega-jurylid gaat hierin mee. Beide juryleden lieten hun licht schijnen op de genomineerden in de categorie Iaas & Paas.

Recent sprak Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman met Danny Burlage, oprichter en directeur van Wortell, en Ruud Pieterse, chief technologist/chief architect bij DXC Technology, over de genomineerden binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Iaas & Paas. Het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november een stem in deze categorie en de negentien andere categorieën uit te brengen, dus doe dat nu het nog kan!

In de volgende video gaan de heren in op een Nederlandse speler met mondiale ambities, een aanbieder van ‘pay as you grow’ met de volledige end-to-end-stack, een Nederlandse datacenterspeler die overeind blijft in het internationale datacentergeweld en een speler die bewezen technologie heeft toegevoegd aan de eigen cloud. Ook behandelen zij een oplossing die de on-premise-wereld verbindt met de cloudwereld, autonome databases die als clouddienst worden aangeboden, de vijftiende versie van een product dat ook als cloudproduct beschikbaar is en een volledig platform dat als serviceoplossing is 'verkleed'. Tot slot gaan zij nog in op een cloud-oplossing die developers helpt om op grote schaal oplossingen neer te zetten en een iaas-aanbieder die gaat groeien van vijftienduizend naar twintigduizend servers.

We stellen de genomineerden in de categorie Iaas & Paas in de video hieronder aan u voor.

17. Computable Awards 2020, jurytoelichting in de categorie IaaS & PaaS

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7081586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.