Managed hosting door True

‘Leveringsvorm software doet er niet meer toe’

Jurytoelichting categorie Software / Saas, Computable Awards 2020

 

Jury Software / SaaS, Computable Awards 2020

Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman (rechts) in gesprek met jurylid Eric Hoefman.

De leveringsvorm van software doet er niet meer toe. Die menig is jurylid Fred Streefland van de Computable Awards 2020 toegedaan. ‘Het is inherent of software geleverd wordt als pakket of vanuit een cloud-omgeving.’ Zijn collega jurlyleden Sheila Gemin en Eric Hoefman kunnen zich hierin vinden en dus is het volgens het drietal logisch dat beide vormen binnen de Computable Awards zijn samengevoegd tot één categorie: Software / Saas.

Recent sprak Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman met Sheila Gemin, client executive partner banking & insurance bij Atos, Eric Hoefman, managing partner bij EntrD, en Fred Streefland, director cybersecurity (cso/dpo) bij Hikvision, over de genomineerden binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Software / Saas. Het is nog mogelijk om tot en met zondag 1 november een stem in deze categorie en de negentien andere categorieën uit te brengen, dus doe dat nu het nog kan!

In de volgende video gaan de juryleden in op een identiteitsplatform voor applicatiebouwers, een netwerkbesturingssysteem voor bare metals, het makkelijk en snel herstellen van een datalek en het systematisch laten slagen en groeien van nieuwe bedrijven. Ook behandelen zij de ontwikkeling van een woningvoorspeller, een online-platform voor retailers voor verzenddoeleinden, servicemanagement voor alle afdelingen binnen een organisatie en het op tafel krijgen van de analyses achter de datapunten. Tot slot komen aan bod crm die de klant écht centraal stelt via service-first en het voorkomen van menselijke fouten in e-mails met encryptiebeveiliging.

We stellen de genomineerden in de categorie Software / Saas in de video hieronder aan u voor.

16. Computable Awards 2020, jurytoelichting in de categorie Software / SaaS

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7080742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!