De informatiebron voor het Nederlandse ICT-resellerkanaal   Adverteren | Mobiel | Contact  
Channelweb
 Zoek
Nieuwsbrief
Reacties
Bedrijvengids
MobielNieuws aanmelden
Heb je nieuws voor ICT-resellers? Gebruik het aanmeldformulier.
Agendapunt melden
RSS-feed Volg ons via Twitter

 
Nieuws
 Terug Mail aan een vakgenootPrintvriendelijke versie   

Microsoft Dynamics certificeert oplossingen partners

Nederlandse Microsoft Dynamics-partners kunnen sinds enkele maanden hun oplossingen aanbieden voor officiële certificering door Microsoft.

Heleen van Offenbeek-Kornegoor

Dit heeft Heleen van Offenbeek-Kornegoor, partner group lead bij Microsoft Business Solutions, bekend gemaakt. Het certificaat en het daaraan gekoppelde logo zorgen volgens haar ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen zien of een door een partner ontwikkelde oplossing voldoet aan Microsofts eisen op het gebied van kwaliteit, interoperabiliteit en uitwisselbaarheid. Pulse Business Solutions heeft als eerste Nederlandse Microsoft Dynamics-partner dit kwaliteitsstempel ontvangen voor zijn inkoopbeheeroplossing AXtension MatchPoint. De AXtension MatchPoint is tevens een van de eerste oplossingen wereldwijd die het certificeringproces met succes heeft doorlopen.

De ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificering is voor klanten een belangrijk hulpmiddel bij het kiezen van een Microsoft Dynamics-partner en -bedrijfsoplossing. Tijdens het certificeringtraject wordt onder andere gecontroleerd of de aangeboden oplossing naadloos samenwerkt met de verschillende Microsoft Dynamics-oplossingen: Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics CRM. Verder wordt gekeken of wordt voldaan aan een reeks strikte kwaliteitseisen, onder andere op het gebied van productontwikkeling, uitwisselbaarheid, documentatie, gebruiksvriendelijkheid, back-up en herstel, installatie, etc. Klanten kunnen er zo op vertrouwen dat oplossingen met het ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificaat de meeste zakelijke waarde en het hoogste rendement bieden.

De test voor de certificering worden uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie VeriTest, onderdeel van het Amerikaanse Lionbridge. Alle gecertificeerde Microsoft Dynamics-oplossingen zijn te vinden op http://www.microsoft.com/dynamics/solutionfinder, waar klanten snel en gemakkelijk de beste gecertificeerde oplossing kunnen vinden voor hun specifieke branche.

Pulse AXtension MatchPoint
Pulse Business Solutions is Microsoft Gold Partner voor Microsoft Dynamics AX. Het bedrijf telt ruim 70 medewerkers en ontwikkelt branchespecifieke oplossingen voor de bouwtoelevering, de metaalindustrie, de machine- en apparatenbouw en de groothandel. De gecertificeerde oplossing, AXtension MatchPoint, is een aanvullende oplossing voor Microsoft Dynamics AX en voorziet in een geautomatiseerd workflow managementsysteem voor het fiatteren en matchen van inkoopfacturen met inkooporders.

"We zijn bijzonder trots op het feit dat we als eerste Nederlandse partner dit belangrijke certificaat hebben behaald. Het is een waardevol kwaliteitsstempel dat niet zomaar wordt verleend. Er wordt een zeer strenge procedure doorlopen waarbij door VeriTest de nodige uren worden besteed aan het testen", zegt Nico Tissink, Managing Director van Pulse Business Solutions. "Onze klanten die AXtension MatchPoint al gebruiken, zijn bijzonder tevreden over de oplossing: ze verdienen hun investering binnen een paar maanden terug doordat er veel minder manuren besteed hoeven te worden aan het verwerken en afhandelen van inkoopfacturen. Daarnaast wordt de kans op fouten vrijwel tot nul teruggebracht, wat weer extra rendement oplevert."

Pulse biedt op dit moment in totaal 22 componenten aan voor Microsoft Dynamics AX en het bedrijf streeft er naar om al voor al deze componenten een ‘Certified for Microsoft Dynamics'-certificering te behalen.

Nederland telt ruim 100 Microsoft Dynamics-partners. Voor hen is deze officiële certificering een belangrijk bewijs van de kwaliteit van hun oplossingen. Microsoft stimuleert partners dan ook om oplossingen te bouwen die voldoen aan de eisen voor certificering. Uitgebreide informatie hierover is te vinden op http://www.microsoft.com/dynamics/partners/cfmd.mspx. Microsoft Dynamics-partners die hun oplossingen willen laten certificeren, kunnen contact opnemen met hun partner account manager bij Microsoft. Meer informatie is te vinden op http://www.innovateon.com/product_dynamics.aspx


Redactie CRN  
 
 
 
 Reageer op dit artikel 
 
Meer Nieuws:
28 mei 7:44
Huawei zoekt meer West-Europese partners
27 mei 11:57
ICT-branche duidelijk doelwit DDoS-aanvallen
27 mei 11:55
Edan implementeert Dynamics AX bij Bolletje
27 mei 11:50
Computable nomineert leveranciers voor MKB
27 mei 11:45
Procam leidt IT’ers op tot Java-specialist
27 mei 9:45
Protinus IT scoort hoog op CO2 Prestatieladder
27 mei 7:35
Open Line is advanced cloud partner Cisco
26 mei 18:12
EMC koopt clouddienstverlener Virtustream
26 mei 11:55
Sentia lijft IaaS-aanbieder ReasonNet in
26 mei 11:54
Applicatiebeveiliger Okta vestigt in Nederland
26 mei 10:11
‘Deal Microsoft en Salesforce struikelt op bod’

  
Gerelateerde artikelen:
20 juli 2009 - 12:22
Microsoft optimaliseert Dynamics CRM
10 april 2009 - 15:52
PMC specialiseert Microsoft Dynamics Partners
11 februari 2009 - 11:13
Microsoft brengt ERP Wijzer voor partners uit
6 mei 2008 - 17:24
Microsoft Business Solutions Partner Awards op 19 mei
12 maart 2008 - 16:52
Microsoft presenteert Dynamics AX 2009
11 maart 2008 - 7:26
Ex-channelbaas Oracle leidt Microsoft Dynamics
25 oktober 2007 - 8:46
Microsoft breidt support Dynamics flink uit
16 oktober 2007 - 15:49
Microsoft Dynamics Entrepreneur in de markt
2 oktober 2007 - 11:17
Xdis distribueert Microsoft Dynamics Entrepreneur
7 september 2007 - 8:42
Crimsonwing neemt Dynamics-specialist Promentum over
30 juli 2007 - 9:45
GAC opnieuw bij elite Microsoft Dynamics NAV
26 juli 2007 - 10:23
'Microsoft Partners kunnen meer met Dynamics en UC'
24 juli 2007 - 17:07
HSO lid van Microsoft Dynamics Inner Circle
16 juli 2007 - 9:32
Qurius Microsoft Dynamics Partner of the Year
12 juli 2007 - 23:24
20 miljoen dollar voor Dynamics Partner Network

Gerelateerde Bedrijven:
MicrosoftAdverteren  |   Disclaimer  |   Privacy  |   Cookiebeleid  |   Algemene Voorwaarden  |   Computable  |   Channelweb  |   Whitepapers  |   Marqit.nlAlle rechten voorbehouden © Marqit